Puur

Puur

Puur betekent voor mij jezelf zijn, zelf-compassie hebben en authentiek zijn.

Luisteren naar je intuïtie maakt dat je puur gaat leven. Daarnaast weet ik dat het universum je zoveel begeleiding en ondersteuning geeft in je leven dat zodra je het toepast het ook gaat uitstralen.

Door jou nieuwe uitstraling komen er nieuwe mogelijkheden op jouw pad, gaan er nieuwe deuren op. Deuren naar een ander leven, een leven van plezier, genieten en vitaal leven.

Zijn er dan nooit meer momenten en gebeurtenissen die jouw raken? Die zullen er je hele leven zijn. Dat maakt dat wij genieten van de mooie gebeurtenissen, maar het puur leven maakt je sterker en weerbaarder in moeilijke situaties.

Puur zit ook in voeding. Voeding, zo puur mogelijk is belangrijk in ons leven. Het geeft ons een balans aan vitaminen en mineralen om zo in ons dagelijks leven goed te functioneren. Voor mij betekent puur dat je koolhydraten beperkt in je dagelijkse voeding, dat je genoeg verse groente en fruit eet en goed om je vetten en eiwitten denkt.

In mijn praktijk en in mijn omgeving zie ik wat het met een mens doet die niet puur leven. Want mindset en voeding gaan samen hand in hand, zodra jij 1 van deze peiler te weinig aandacht geeft is er onbalans.

Puur is in contact zijn met je body & mind. Puur zijn is jezelf nemen zoals je bent en je laten zien zoals je bent. Dit is een prachtige reis waarin ik jou met liefde coach naar een bewuster leven.

Wil jij je body en mind weer gaan samenwerken? Klik dan op onderstaande link, dan neem ik contact met jou op en kijken we samen naar wat past bij jouw situatie.

Contact