Over Mij

Mijn naam is Gea Hoeve ik ben Lifestyle- , Vitaliteitscoach, Voedingsdeskundige en Inspirator.
Ik coach vrouwen om plezier in hun leven terug te vinden en help ze herstellen van een burn out of stress.
Vitaliteit heeft te maken met betrokkenheid, plezier hebben, leefstijl, welzijn, stralen en passie. Ik begeleid je op jou zoektocht naar jou nieuwe levensstijl.

Live the life you love

Deze quote is al jaren belangrijk voor mij. Ze werd voor het eerst levend … toen mijn dochter negentien jaar geleden geboren werd. Mijn gevoel liet mij als kersverse moeder haarfijn weten wat wel en geen goede voeding voor haar was. Ik ging vitaliteit belangrijk vinden voor ons als gezin.

Vitaliteit, leefstijl en voeding zijn door de jaren heen meer en meer mijn passie geworden. Als voedingsdeskundige ben ik mij hier ook professioneel in gaan verdiepen en heb me laten scholen.

Binnen mijn praktijk is er voor mij wel meer dan alleen de voeding. Een vitale leefstijl  omvat voor mij ook beweging en een gezonde mindset en blijvende verdieping in je bewustwording, je intuïtie volgen, puur en authentiek zijn. Iets wat bij een burn out zeker van belang is. Dit wordt over het hoofd gezien en flink onderschat.

De effecten van deze heb ik namelijk bij lijve ondervonden tijdens mijn eigen burn out in 2011.  De burn out was een gevolg van geleefd worden doordat er binnen onze families meerdere sterfgevallen op korte tijd waren, ik tevens ontslag nam bij mijn toenmalige werkgever. Een paar jaar later de scheiding van mijn toenmalige partner onvermijdelijk.

Dit was een zware periode waarin in ik een enorm shift gemaakt heb in mijn mindset en verdieping van mijn intuïtie. Wat voor mij het verschil heeft gemaakt om de burn out en scheiding te verwerken.

Voor mij is het niet meer of/of, maar en/en. Binnen mijn praktijk en online programma’s help ik jou aan de hand van drie pijlers het leven vorm te geven zoals jij het graag wilt en bij jou past.

Puur, vitaliteit en welzijn zijn de gouden driehoek voor jouw gewenste blijvende verandering. Wil jij weten wat ik voor jou kan doen? Mail mij of neem telefonisch contact met mij op.  Ik stem graag samen met je af wat op dit moment het beste bij jou past.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma’s jou kunnen helpen om voor de toekomst de juiste keuzes te maken, zodat jij een gelukkiger leven zal leiden. Toch ben ik mijn ook bewust dat ik niet alle vrouwen kan helpen en dat sommigen professionele hulp nodig hebben. Mocht dit bij jouw het geval zijn dan zal ik jou zeker doorverwijzen.