Over Gea

Vind jij het als HSP- vrouw lastig om je balans te vinden en bewuster te leven?

Wil je de moeder, vrouw en medewerker/eigenaresse zijn die plezier en gemak ervaart in het leven en vind je het moeilijk hier jouw weg in te vinden?

Heb je een burn-out gehad of ervaar je stress en wil het in balans komen maar niet lukken?

Ik weet hoe jij je voelt

Ik weet hoe het voelt om de balans totaal kwijt te zijn, alsof je je op drijfzand begeeft. Geen concentratie, geen energie, niet te veel prikkels kunnen hebben, bang controle te verliezen en  daardoor juist meer willen controleren.

In 1996 kreeg ik een whiplash. Van een op andere dag kon ik nog geen kopje vasthouden zonder dat het pijn deed. Ik kende mezelf niet meer, want als regelneef moest ik ineens alles uit handen geven. Revalidatie heeft mij veel geleerd. Voornamelijk hoe ik meer naar mijn lichaam moest luisteren en mijn grenzen aan moest geven. Ik deed mijn uiterste best en na drie jaar was ik klachtenvrij en had mijn balans weer terug gevonden. Die balans kreeg in 2011 nogmaals een flinke deuk door een burn-out. Na een aantal sterfgevallen in mijn nabije omgeving, zei mijn lichaam: ‘Stop Gea, zo gaat dat niet verder.’

Wees lief voor jezelf

Als hoog sensitief en empathisch persoon vond ik het een uitdaging om echt naar mijn lichaam te luisteren en ernaar te handelen, toch ging ik ervoor.

Ik ging mijn grenzen, mijn mening duidelijker aangeven, wat in 2013 resulteerde in een scheiding. Dit heeft mijn persoonlijke ontwikkeling naar een bewust leven in een sneltreinvaart gebracht.

Mijn levensmotto werd ‘Live the life you love’.

Dat kun je alleen doen als je bewust bent van wat je denkt, wat je eet en hoe je je beweegt.

Tijdens mijn ontdekkingstocht ontdekte ik dat bewust leven voor mij een leven is met de natuur en met het universum en al het moois dat zij geeft. Hierdoor weet ik mijn balans meer dan ooit te behouden, omdat ik nog fijner ben ingetuned op mijn lichaam en geest. Iets wat ik miste in de revalidatie die ik volgde tijdens mijn whiplash en mijn burn-out.

Voor mij het sein om mijn gekraakte code uit te dragen: Hier ga ik meer vrouwen mee helpen!  

In mijn programma’s leer je lief te zijn voor jezelf, geef ik je tools om je balans te vinden in werk, privé en persoonlijke ontwikkeling.

Je gaat weer genieten van het leven en plezier beleven, want dat is het leven!

Ben je klaar om de stap naar balans te zetten? Bekijk hier hoe ik jou daarbij kan helpen.

PS: Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd met een hele lieve zorgzame man en mag ik mij ook bonusmoeder noemen.

Ik woon ik in het prachtige Hoogezand met hond Buddy en kat Diesel. Naast mijn bedrijf   werk ik bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) als eerste verkoopster. Ook ben ik een enorme fan van de natuur, yoga en meditatie. Je zult in mijn stories op sociaal media daar ook geregeld wat van terugzien.

Ik heb de opleidingen Voedingsdeskundige, Vitaliteitscoach, een cursus voetreflex, wandelcoach en aromatherapie gevolgd.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma’s jou kunnen helpen om voor de toekomst de juiste keuzes te maken, zodat jij een gelukkiger leven zal leiden. Toch ben ik mij ook bewust dat ik niet alle vrouwen kan helpen en dat sommigen professionele hulp nodig hebben. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan zal ik je zeker doorverwijzen.