Over Gea

Vind je jij het lastig om je balans te vinden en bewuster te leven?
Wil je juist de moeder, vrouw en medewerker/eigenaresse zijn die plezier en gemak ervaart in het leven en vind je het moeilijk hier jouw weg in te vinden?
Heb je een burn out gehad en wil het in balans komen maar niet lukken?
Ik weet hoe jij je voelt. Ik weet hoe het voelt om de balans totaal kwijt te zijn, alsof je je op drijfzand begeeft. Geen concentratie, geen energie, niet te veel prikkels, bang controle te verliezen, dus nog meer op de controle zitten.
In 1996 kreeg ik een whiplash. Van een op andere dag kun je nog geen kopje vasthouden zonder dat het pijn doet. Ik kende mezelf niet meer. Als regelneef moest ik ineens alles uit handen geven. Revalidatie heeft mij veel geleerd. Voornamelijk hoe ik meer naar mijn lichaam moest luisteren en grenzen aangeven. Hup daar ging ik voor en na 3 jaar was ik klachten vrij en had mijn balans weer terug gevonden.
De balans kreeg in 2011 een flinke deuk. Ik had een burn out. Binnen een half jaar kwam de vriendin van mijn ex-schoonvader en mijn vader te overlijden en dat was mij niet in de koude kleren gaan zitten. Mijn vader had een lange weg gehad met zijn COPD en ik merkte dat die zware jaren ook bij mij zijn weerslag had.
Toch is het zo raar als je lichaam ineens zet “ik kan niet meer” en je nog geen 500 meter met de hond kunt lopen zonder duizelig te worden, je concentratie tot het 0 punt is gedaald, je niet tegen drukte kunt om zo maar een paar klachten van de vele klachten die ik had te noemen.
Deze keer kwam de boodschap zo hard en duidelijk aan. Ik moest het roer omgooien, dat was wel duidelijk.
Wees lief voor jezelf Gea
Ik werd verplicht echt te luisteren naar mijn lichaam en er naar te handelen. Als een empaat vond ik dat een uitdaging, toch ging ik ervoor.
Ik ging mijn grenzen, mijn mening duidelijker aangeven wat resulteerde in een scheiding in 2013.
Dit heeft mijn persoonlijke ontwikkeling naar een bewust leven in een sneltrein vaart gezet.
Mijn motto werd Live the life you love. Dat kun je alleen doen als je bewust bent van wat je denkt, wat je eet en hoe je je beweegt.
Tijdens mijn ontdekkingstocht merkte ik dat voor mij bewust leven een leven is met de natuur, met het universum en al het moois dat zij geeft en waardoor ik mijn balans meer dan ooit weet te behouden. Omdat ik nog fijner ben ingetund op mijn lichaam en geest. Iets wat ik miste in de revalidatie die ik volgde tijdens mijn whipslash en mijn burn out.
Voor mij het sein om mijn gekraakte code uit te dragen. Hier ga ik meer vrouwen mee helpen dacht ik. 
In mijn programma’s leer je lief te zijn voor jezelf, geef ik je tools om je balans te vinden in werk, privé en persoonlijkheid.
Je gaat weer genieten van het leven en plezier beleven, want dat is het leven.
Ben je klaar om de stap naar balans te zetten?
Bekijk hier hoe ik jou daarbij kan helpen.
Ps. Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd met een hele lieve zorgzame man en mag ik mij ook bonusmoeder noemen.
Woon ik in het prachtige Hoogezand met hond Buddy en kat Diesel.
Heb naast mijn bedrijf nog een baan bij Holland & Barrett ( voorheen De Tuinen) als 1e verkoopster, ben ik een enorme fan van de natuur.
Je zult in mijn story’s op sociaal media daar ook geregeld wat van terug zien.
Heb een opleiding voor  Voedingsdeskundige, Vitaliteitscoach, een cursus voetreflex, wandelcoach en aromatherapie gevolgd.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma’s jou kunnen helpen om voor de toekomst de juiste keuzes te maken, zodat jij een gelukkiger leven zal leiden. Toch ben ik mijn ook bewust dat ik niet alle vrouwen kan helpen en dat sommigen professionele hulp nodig hebben. Mocht dit bij jouw het geval zijn dan zal ik jou zeker doorverwijzen.