Over Gea

Mijn naam is Gea, getrouwd, moeder van een dochter van 22 jaar en stiefmoeder van een dochter van 16 jaar. Mijn dochter heeft vorige jaar het huis verlaten om te gaan samenwonen in het mooie Arnhem.

Mijn roots liggen ook in Gelderland. Tot mijn 23st heb ik op de Veluwe gewoond, door het huwelijk met mijn ex-man ben ik in het Noorden beland.

Ik coach voor hoogsensitiviteit, bewustwording, mindset en aromatherapie. Ik heb me toegelegd op stress en burn out. Zelf heb ik in 2011 een burn out gehad en weet dus  als ervaringsdeskundig wat jij  meegemaakt en hoe jij je voelt.

Ik weet hoe het voelt om de balans totaal kwijt te zijn, alsof je je op drijfzand begeeft. Geen concentratie, geen energie, niet te veel prikkels kunnen hebben, bang controle te verliezen en  daardoor juist meer willen controleren.

Als hoog sensitief en empathisch persoon vond ik het een uitdaging om echt naar mijn lichaam te luisteren en ernaar te handelen, toch ging ik ervoor.

Ik ging mijn grenzen, mijn mening duidelijker aangeven, wat in 2013 resulteerde in een scheiding. Dit heeft mijn persoonlijke ontwikkeling naar een bewust leven in een sneltreinvaart gebracht.

Mijn levensmotto werd ‘Live the life you love’.

Dat kun je alleen doen als je bewust bent van wat je denkt, wat je eet en hoe je je beweegt.

Tijdens mijn ontdekkingstocht ontdekte ik dat bewust leven voor mij een leven is met de natuur en met het universum en al het moois dat zij geeft. Hierdoor weet ik mijn balans meer dan ooit te behouden, omdat ik nog fijner ben ingetuned op mijn lichaam en geest. Iets wat ik miste in de revalidatie die ik volgde tijdens mijn whiplash en mijn burn-out.

Voor mij het sein om mijn gekraakte code uit te dragen: Hier ga ik meer vrouwen mee helpen!  

In mijn programma’s leer je lief te zijn voor jezelf, geef ik je tools om je balans te vinden in werk, privé en persoonlijke ontwikkeling.

Je gaat weer genieten van het leven en plezier beleven, want dat is het leven!

Ben je klaar om de stap naar balans te zetten? Bekijk hier hoe ik jou daarbij kan helpen.

PS: Ik woon ik in het prachtige Hoogezand met hond Buddy en kat Diesel. Naast mijn bedrijf   werk ik bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen) als eerste verkoopster. Ook ben ik een enorme fan van de natuur, yoga en meditatie. Je zult in mijn stories op sociaal media daar ook geregeld wat van terugzien.

Ik heb de opleidingen Voedingsdeskundige, Vitaliteitscoach, een cursus voetreflex, wandelcoach en aromatherapie gevolgd.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn programma’s jou kunnen helpen om voor de toekomst de juiste keuzes te maken, zodat jij een gelukkiger leven zal leiden. Toch ben ik mij ook bewust dat ik niet alle vrouwen kan helpen en dat sommigen professionele hulp nodig hebben. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan zal ik je zeker doorverwijzen.