Blog

My dreams are possible

Een prachtige affirmatie en jazeker, jouw dromen kun je zeker waar maken. Elke dag kun je stapje voor stapje dichterbij jouw droom komen.

Wat is jouw droom? Wat voor een leven wil jij leven? Vol stress, drukte, onzeker voelen en maar willen presteren? Of ga je voor rust, energie, vol zelfvertrouwen en vertrouwen op je intuïtie?

Voor mijn burn out en scheiding had ik een leven waarin ik alles onder controle hield, altijd bezig was met geven. Dromen waren voor latere leeftijd en kwamen toch niet uit. Overal had ik lijstjes voor die ik bewaarde op mijn laptop, spontaan op visite? ik vond het vreselijk, liefst wist ik het een week van te voren. Beide levenslessen hebben mij zo ver terug geworpen op mijzelf dat ik geen keuze had dan te gaan ontdekken wat mijn dromen waren. Ik hoor het nog zo een coach vragen. “Gea wat wil jij? Waar droom jij van? Ik, geen idee.

Trust your gut

Door het te gaan onderzoeken wat ik leuk vond, wat mijn kwaliteiten waren, wat mijn passie is, wat mijn dromen zijn moest ik controle loslaten, oude gewoontes overboord gooien en op mijn intuïtie vertrouwen. Zo maak ik mijn dromen waar. Ik heb leren vertrouwen op mijn intuïtie. Een prachtige en krachtige tool. Die maakt dat ik prachtige mensen mag coachen. Eén droom is voor mij al waarheid.

I have been there

Als ervaringsdeskundige en coach weet ik waar je tegen aanloopt, welke pijnstukken er zijn en dat jij je droom kunt waar maken. Believe me, I have been there. Paniek, hyperventilatie, angst, concentratie van een doperwt, dood en doodmoe zijn, ik heb het allemaal doorleeft

Maar weet je wat zo mooi is, zodra jij de eerste stap naar jouw droom zet, gaan er ineens allerlei deuren open die voorheen gesloten waren. Durf voor jezelf te kiezen en jezelf continue voorop te zetten. Echt te kiezen voor jouw verlangens, jouw droom.

Zegt jou gevoel dat je minder moet gaan werken omdat je het nodig vind om er meer voor de kids te zijn? Ga kijken wat mogelijk is en doe het. En geen ge”ja maar”. Er zijn geen leeuwen en beren, die zijn er alleen in je hoofd. Geloof me het lost zich vanzelf op. En jij ? Jij hebt rust, krijgt energie, je bent goed aanspreekbaar voor je kids en partner. Hoe gaaf is dat?

Zegt jouw gevoel dat die baan niet bij je past? Ga onderzoeken wat wel bij je past en neem afscheid van je baan. Ook al verdient deze minder. Wat je met passie doet geeft rust, energie, kracht, regie over je leven.

Take the first step

Begin met de eerste stap te zetten. Hij hoeft niet groot te zijn, alle kleine maken samen 1 grote. Vergeet ik niet geregeld rust te nemen onderweg en te genieten van het nieuwe uitzicht. Maar houdt altijd je doel voor ogen, ook op een “bad day’.

Make your dream come true.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: