Vitaliteit

Vitaliteit begon voor mij in 2011. Na een whiplash, verschillende sterfgevallen in familiekringen ging het niet lekker en belandde ik in een burnout. Daarnaast waren de verhoudingen met mijn toenmalige werkgever wat verstoort. Ik wist het niet meer. Kon nog geen 100 meter lopen met mijn hond zonder dat ik me onzeker op mijn benen voelde. Mijn hoofd wilde van alles maar mijn lichaam zette de rem erop. Ik begreep niks van mezelf.

Dat was HET . HET punt waarop ik dacht …. Wie ben ik ? Wat wil IK? Zo kan ik niet verder. Hoe kom ik hieruit.?

Ik ging mezelf voorop stellen. Bewust leven. Mijn zelfliefde ontplooien, grenzen aan geven mijn welzijn werd enorm belangrijk voor mij. Ik moest mijn vitaliteit verhogen, mijn leefstijl veranderen. O wat was dat eng. Maar ik voelde dat het nodig was. Ik werd mij bewust dat het MOEST. Het roer MOEST om, een andere levensstijl was omontkeerbaar.

Die levenslessen werden prachtige opstappen naar een nieuw IK. Om zo vol passie het leven, vitaliteit en energie te gaan leven. Mijn scheiding was de volgende levensles en onvermijdelijk, het zette het proces van bewust leven nog verder in gang.

Ik ging mijn intuïtie ontdekken en vergroten, kreeg meer zelfvertrouwen en zelfliefde groeide steeds verder. Vitaliteit kreeg een steeds hoger prio

Live the life I love!!!!!

Het werd mijn lijfspreuk.

Voor mij is het niet meer of/of, maar en/en. Iets wat ik jouw ook zo gun. Binnen mijn praktijk en  programma’s help ik jou aan de hand van de drie pijlers Leefstijl, Vitaliteit en Welzijn het leven vorm te geven zoals jij het graag wilt.

Ze geven jou de gewenste blijvende verandering. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vul bij Contact je gegevens in en ik stem graag samen met je af wat op dit moment het beste bij jou past.