Blog

Lifestyle coaching

Lifestyle coaching, wat is dat en wat kan het voor jou betekenen?

Mij wordt geregeld de vraag gesteld “Wat is een lifestylecoach”?. Of ik zie mensen hun werkbrauwen optrekken als ik ze vertel wat mijn job is.

Tijd om wat helderheid te geven.

Lifestylecoaching helpt je tijdens een proces in je leven om met eenvoudige maar krachtige tools jouw leven weer in eigen handen te nemen. Het helpt jou je levensstijl te wijzigen en wil jou vooral helpen om aan je geluk en succes te werken en te genieten van het proces en je leven.

Kortom bewust te leven. De regie over je leven weer terug nemen. Iets wat je met stress klachten of een burn out hebt volledig kwijt bent.

Jarenlang ben je over je grenzen gegaan. Cijferde jij jezelf weg op één of ander manier. Of om één of andere reden.

Lifestylecoaching helpt je om:

  • jouw talenten en innerlijke krachten te ontdekken,
  • jouw beste “ik” te worden, keuzen te maken en die te versterken,
  • zelfverzekerder te zijn over wie je bent en enthousiast over je toekomst,
  • tegenslagen te overwinnen en bereid zijn om te veranderen.
  • Zelfliefde te ontplooien

In mijn praktijk help ik jou met om de regie over je leven weer terug te vinden.

Positieve gedachten creëren positieve ervaringen. De kwaliteit van leven wordt namelijk bepaald door de kwaliteit van je gedachten.

Ik weet nog dat ik dat ik tijdens mijn burn out moest re-integreren bij mijn vorige werkgever. Mijn lichaam was daar nog niet klaar voor. Dus stress alom. Terwijl ik dat nu juist moest vermijden. Voor mijn gevoel stond ik met de rug tegen de muur en werd er voor en over mij beslist. Daar wou ik niet langer meer. In overleg ben ik de ziektewet weer in gegaan en ben gaan nadenken. Wat wil mijn lichaam? Wat voel ik? Waar krijg ik stress van? Wat wil ik? Waar wordt IK blij van? Dat was de ommekeer. De regie kwam weer langzaam aan terug in mijn leven.

Mijn life quote sindsdien is Live the life you love

Tevens ontdekte ik dat gezonde voeding een enorme positieve bijdrage geeft bij herstel van een burn out. Iets waar in de reguliere zorg geen aandacht aan wordt besteed, maar een ontzettend grote en belangrijke bijdrage heeft in het genezingsproces.

Door bewust leven, gezonde voeding en bewegen kreeg ik energie, leerde ik grenzen stellen en bewaken en daardoor verminderde mijn stress.

Dat zorgde er voor dat het mijn missie werd en Lifestyle coach voor burn out en stress klachten ben geworden.

Mijn life quote kan ook die van jouw worden. In mijn trainingen en de gratis produkcen kun jij aan de slag met de 3 pijlers en zo jouw levensstijl veranderen.

Meer info over mijn trainingen vindt je onder knop aanbod op deze website. Mocht je nog vragen hebben? Mail mij dan gerust dan kunnen we samen naar wat het beste past bij jou en jouw situatie.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: