Blog

Leef jij je mooiste leven? + 3 tips

Leef jij het al? Het leven waar jij van houdt, hoe jij het voor je ziet als jij je ogen dicht doet?

Een leven waar jij je gelukkig voelt. Dankbaar bent voor wie jij bent en wat jij hebt. Weet je dat dit leven bij jezelf begint?

Het ontstaat allemaal in jouw hoofd. Jou gedachten bepalen hoe jij iets voelt en ziet. Je kunt in een prachtig groot huis wonen met alles erop en eraan en toch hier heel eenzaam voelen. 

Ik ben dankbaar voor mijn levenslessen, ze hebben mij gemaakt wie ik nu ben. Op het moment dat ik in die les zat was ik verdrietig, voelde ik pijn en was het hard werken om het hoofd boven water te houden. Zo voelde dat voor mij. Toen ik de regie weer terug vond was ik dankbaar. Dankbaar voor een gezond lijf, de man die in mijn leven is gekomen, onze liefde voor elkaar en het huis waar we nu in wonen. Die dankbaarheid geeft mij een positieve mindset, gevoel van liefde, rust en energie. Ik ben me heel bewust van dat mijn mindset van invloed is op mijn mooiste leven.

Jouw mooiste leven begint met mindset en met deze 3 tips wil ik jou dat laten ervaren.

Tip 1

Denk positief.

Door positief te denken trek je positieve dingen naar je toe, de Wet van aantrekking. Start met positief over jezelf te denken. Dus gedachten als ‘ Jeetje alweer een fout gemaakt’ en hier in week mee in je hoofd rond te lopen. Ga je vervangen door…” Oké een fout gemaakt, hoe kan ik die herstellen en dank voor deze les” en je gaat weer verder met je leven. Voel je de verschillen in zwaarte tussen deze 2 gedachten ook?
Wat ik wil zeggen is zet een negatieve gedachte om in positiviteit. Ik ben me ook bewust dat er soms gebeurtenissen in je leven plaatsvinden die erg ingrijpend zijn. En toch kun je dan een positieve kijk houden weet ik uit eigen ervaring. Dat brengt me bij ….

Tip 2

Wees dankbaar

Neem elke dag een moment om dankbaar te zijn. Dankbaar voor alles. Wie jij bent, wat je doet, wat je hebt. Dak boven je hoofd, water uit de kraan. Dankbaar voor die lieve partner, kids, vrienden die altijd voor je klaar staan. Dat je lekker er op uit kan met je hond omdat je weer mobieler bent. En zo zijn er ontelbare redenen om dankbaar te zijn. Laat ook aan je omgeving merken dat je dankbaar bent. Stuur ze een kaartje, appje waarin je de dankbaarheid uitspreekt. Wet van aantrekkingskracht weet je nog.

Tip 3

Houd je blik op je einddoel.

Een leven waar jij van houd en gelukkig mee bent. Heb je een moment of dag dat het wat minder goed lukt. Iets wat we allemaal wel kennen toch?Laat je dan niet opslokken door een web aan negatieve gedachten. Laat die gedachten voorbij gaan als wolken. Na regen komt altijd zonneschijn.Ga met je gedachten naar jouw doel. Wat had jij ook alweer voor ogen. ? Hoe zag jij jouw droomleven voor je? En ga daar weer voor.

Welke stap kun jij vandaag zetten naar het leven wat jij wilt leven? Zet die dan ook. Zij hoeft niet meteen groot te zijn. Onthou gewoon dat elke stap er één is. Zolang je maar onderweg blijft naar je doel. Oh, en stop even bij een mooi uitzicht en geniet hiervan. 

Ik wens jou een fantastisch mooie reis.

Liefs,

Gea

Gea

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: