Blog

Kijk jij vooruit?

Ik ben een type die in het nu leeft en vooruit kijkt. Achter mij ligt het verleden, dat was, heb ik van geleerd en kan ik de mooie dingen in het heden gebruiken.

Acceptatie

Afgelopen weken heb ik veel schouder- en nekklachten waardoor ik voor mijn gevoel ineens terugging naar mijn whiplash-tijd. Hoofdpijn, last van de nek en schouders, geen concentratie allemaal oude klachten die terugkwamen. Je kent ze vast ook wel uit je burn out.

Nu had ik krampachtig in de vechtmodus kunnen gaan zitten en maar doorgaan. Ik heb dat niet gedaan. Ervaring is de beste leermeester en op het moment dat mijn lichaam zei “Gea dit wordt m niet heb ik voor mijn lichaam gekozen.

Het verleden heeft mij laten zien hoe ik er toen mee omging en hoe ik er nu, als een totaal ander mens, mee om mag gaan. Met liefde voor mezelf. 

Hoe doe jij dat?

Laat jij het verleden zich elke keer herhalen of kijk je vooruit.Ben jij lief voor jezelf of ligt jou lat nog steeds ver buiten bereik? Val jij nog terug in je oude gewoontes of heb je nieuwe rituelen in je leven geïntroduceerd?

Kies voor de nieuwe jij, die lief is voor zichzelf, tijd neemt voor zichzelf, oude patronen weet te doorbreken en nieuwe rituelen zich eigen  maakt om een leven vol plezier en passie te leven. 

In mijn “be kind to yourself” programma geef ik je tools om je nieuwe weg te gaan bewandelen.Je levenslessen gebruiken als stepping-stones naar een bewuster leven. 

Bewust zijn van wat mindset en voeding met je hele lichaam doet en zo authentiek en met plezier je levensreis verder vervolgen.

Het “Be kind to yourself” programma kun je op elk gewenst moment starten en gewoon bij in je eigen omgeving.

Doe je mee? Stuur dan een mail naar geahoevelifestyle@gmail.com of meldt je aan via deze link.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: