Blog

Je mag genieten

Wat was het wennen om weer aan de slag te zijn bij H&B, na een midweek vrij.
Voor mijn gevoel ben ik wel 3 weken weggeweest. Zo voelde ook de 2 dagen in Praag. Een cadeau die ik kreeg van mijn dochter voor mijn 50st verjaardag en een geweldig verrassing die ze goed geheim heeft weten te houden.

We waren er nog maar een dag en ik zei tegen mij dochter:” Ik heb het gevoel dat we hier al veel langer zijn”. Ja, mam dat heb ik ook”, zei ze.
Praag voelde voor ons als rust, relax, jezelf zijn en ruimte. 

Misschien kwam dat laatste wel door het geweldig grote appartement dat wij hadden. Bij aankomst keken we onze ogen uit, de ruimte voelde als een warm welkom en dat gevoel blijf tijdens ons verblijf. De medewerkers en inwoners waren ook zo liefdevol, behulpzaam met allerlei tips, open en relax.

Zo bijzonder….
Het appartementencomplex was vroeger een klooster en in 1549 werd het bewoond door een spirituele man die er een prachtig torentje bij heeft gebouwd. Dat er veel mensen over de houten treden hadden gelopen dat voelde wij al bij de eerste stap die wij zette, ze waren aardig oneffen. 
Ik vond het zo bijzonder dat mijn dochter juist dit complex had uitgezocht. Ze zei:”Mam ik zag dit en dacht daar wil ik met jou heen, ik vond het echt wat voor ons en heb niet verder gekeken.” Het moest zo zijn.


Ons verblijf was echt fantastisch, wat is Praag een geweldige stad. Om dat dit samen met mijn dochter te beleven was een precious moment

Wat heeft Praag mij laten zien?
Praag heeft mij laten zien wat er gebeurt al je de controle loslaat. Ik wist namelijk helemaal niets van deze citytrip. Ik had wel door dat ze wat aan het regelen waren. Echter heb ik ervoor gekozen om alles los te laten en te vertrouwen. De dag voor mijn verjaardag groot feest en deze trip hebben laten zien wat voor moois je terug krijgt als je gewoon vertrouwd op wat er komt. Het is zoveel mooier dan jij je voor kunt stellen. Praag deed daar nog een schepje boven op. Ze liet zien dat je moet genieten, dat alles releaxder mag en kan. Niks niet duwen en pushen, wat jij waarschijnlijk wel herkent. 

Be kind to yourself, push niet, maar laat je leiden door je intuïtie en vertrouw op haar .Jij bent mooi zoals je bent prachtig mens en met een missie hier op aarde. 

Mijn missie…
Praag heeft mijn missie ook naar een dieper level gebracht. Het nog duidelijke laten zien wat ik wil. Mijn missie is vrouwen helpen hun pad naar zichzelf als een puur en authentiek persoon te ontdekken, dit houd in dat vaak de levensstijl helemaal veranderd inclusief het eetpatroon. Zo kom je namelijk bij jou prachtig mooie “Ik”. Stralend als de zon.


Hoe zit het met jou intuïtie? Durf jij haar te volgen? Ik zeg ga haar volgen en ontdek je missie en je “grip”op je leven. Do you need help? Let me know.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: