Blog

I’m growing through every experience.

Iets wat ik zeker heb gedaan en nog steeds doe.Jarenlange rugpijn waar ik van manuele therapeut, naar chiropractor en osteopaat en alles wat je daar tussen maar kunt bedenken.. ik ben er geweest. Om uiteindelijk bij yoga en meditatie ( ik noem het bewust leven) en dagelijks 30 min bewegen uit te komen. 

Daarnaast hebben een revalidatie van whiplash en de burn out mij de nodige uitdagingen gegeven en ook hier kwam ik door groei bij bewust leven.

Wat heb ik geleerd?

Wat deze levenslessen mij geleerd hebben is mijn lichaam serieus te nemen en goed te luisteren. Luisteren naar die seintjes die ze geeft, echt fine-tunen. Elke keer weer en elke keer een laag dieper. Mijn mindset te veranderen en mindful en bewuster te leven, ook elke keer een laag dieper.

Wat heb jij geleerd?

Als eerste wil ik je zeggen mooi mens..
Wees dankbaar voor waar je nu staat. Want wat ben je al ver gekomen mooi mens. Wat heb je al veel overwonnen power vrouw

Toch mag je nog verder fine tunen. Nog beter en dieper leren luisteren. om zo stress niet als iets negatiefs te ervaren. Want stress is niet negatief zolang het in balans is.

Waar mag je nog fine tunen?

  • Mag de lat wat lager?
  • Mag je nog wat vaker lief zijn voor jezelf,
  • Geen pleasegedrag meer,
  • Minder “in je hoofd zitten”,
  • Vaker nee zeggen zonder dan je hoofd met een schuldgevoel komt.


Tune wat vaker op je gevoel, intuïtie, het moment in.Maak hier dagelijks tijd voor. In alle rust tijd voor jezelf maken. Zonder afleiding van iets of iemand. Zo voel je op tijd de seintjes die het lichaam jou geeft.

Ik heb het mezelf aangeleerd en voor jou omgezet in een mooi programma. “Be kind to yourself”. 

Je wordt zo gauw opgeslokt door mobiel, de gang van alledag, kids die vragen hebben ” Mam wil je me helpen met…./ kun je me brengen naar..”.. en je had ook nog boodschappen moeten door voor het avondeten en je bent al zo moe. Daar gaat je “me-time”, daar gaat de tijd om even op te laden en je tijd om jouw seintjes te herkennen en erop in te spelen. Voordat je het weet zit je weer op de bank volledig uitgeput en met een kort lontje. Je balans volledig kwijt.

Leren de seintjes te herkennen

Groeien naar balans. Balans in je lijf en leven zonder een burn out is seintjes op tijd herkennen en er “actie ” op ondernemen dat is wat ik verwerkt heb in dit prachtige programma. 

Verbetering in jouw hartslag, ademhaling, hersenactiviteiten, emoties en verandering van je immuunsysteem. Dat zit allemaal verwerkt in mijn programma en bied ik jou de kans om op een andere manier hiervan bewust te zijn.

Stress is goed zolang het in balans is zei ik al. Voelt voor jou de balans nog ver weg? Meld je dan aan voor mijn programma “Be kind to yourself “ door mij een mail te sturen dan kun je zo snel mogelijke en vanuit jou omgeving aan de slag.

Doe je mee?

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: