Blog

Ik gooi het roer om


Vorig weekend gaf mij de doorslag.
Al een poosje voelde het niet goed meer. De jas paste niet meer en toch vond ik het moeilijk een beslissing te nemen.

Meer mindset

In mijn hart wilde ik mijn trainingen meer op mindset toespitsen. Dat kwam onder andere door een boek.
Ruim een jaar geleden las ik het boek “Geluk zit in je brein” van Teresa Aubele en dit heeft mij aan het denken gezet.
Toch vond mijn hoofd er van alles van om mijn ‘kindje’ gezonde voeding een andere plek te geven in mijn programma’s. Want zo vertelde mijn hoofd dat aan mij en toch voelde het in mijn hart dat het roer om moest.

Vorig weekend werd mijn FB- pagina gehackt waardoor ik dus opnieuw moest beginnen. Dit is HET moment voelde ik. Meteen heb ik het besluit genomen. Op social media heb ik mijn naam al veranderd in Lifecoach(-vitaliteitcoach).

Want dit is wat ik doe, jou coachen naar een bewust leven.
Een leven waarin je bewust bent dat gedachten jou rust en energie kunnen geven.
Dat gezonde voeding hier ook een bijdrage in heeft en samen houden ze jou vitaal.

Wat verandert er?

Mijn programma’s zullen veranderen, bewuste mindset zal meer op de voorgrond staan. Een uitzondering is het programma “Your Fresh Start”. Deze is al helemaal volgens mijn nieuwe visie.

Er zijn al verschillende vrouwen die dit programma hebben door lopen en grote stappen hebben gezet naar een bewust leven.
Ik ben zo trots op deze lieve toppers.
Zij hebben geïnvesteerd in hun persoonlijke ontwikkeling en een frisse start gemaakt.

Frisse start maken net als ik….


Ook jij kunt dit doen. Op elke moment in je leven kun jij de keuze maken om, net als ik, het roer om te gooien. Mijn programma Jouw frisse start” te maken en in 9 weken naar een bewuster leven met meer rust, energie en regie over jouw leven.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: