Blog

I give my body perfect balans

Dat was de affirmatie (het thema) van de 21 days “meditatie van Deepak Coopra gisteren.

Het is de 2 meditatie challenge die ik van Deepak volg. Wat een inspirerende man is dat. Om nog maar te zwijgen van de waardevolle meditaties die hij geeft.

De titel was het onderwerp van dag 4 en zo van toepassing op vitaliteit, puur zijn en bewust leven (mijn 3 peilers). Dat ik deze affirmatie met je wilde delen. 

Een paar woorden

Het zijn maar een paar woorden waarin heel veel ligt opgesloten.

Vitaliteit, mindset, voeding, beweging. Het zit er allemaal in en elke keer weer merk ik dat het hier wel om draait als het om balans gaat.

Balans op je werk, balans in je relatie, balans in je beweging of balans in mindset. 

Zeg de affirmatie eens hardop. Voel wat het met je doet. Waar ligt jouw balans? Waar komt ineens weerstand, moet je aan gaan werken. Is het self care, loslaten, jezelf laten zien of juist voeding of bewegen?

Je kunt de affirmatie  ook in jezelf zeggen, schrijf en hang hem op zodat je eraan wordt herinnerd. Zo kun je hem bewust laten worden in je leven van alledag. Wordt je bewust van waarin voor jou nog werk aan de winkel is en pak dit op.Stap voor stap, leg de lat maar wat lager. Je mag van ” ik moet” naar “ik wil”. Om uiteindelijk te komen bij deze affirmatie.

Jij bent uniek

De ” prefect balans” is voor iedereen anders. Wat bij jou past hoeft niet bij een ander te passen en andersom.

Dat is de reden waarom ik niet volgens een bepaalde format werk, maar gericht op jou. Jij bent uniek en authentiek en bent het meer dan waard om jouw body in balans te krijgen.

Mijn verschillende programma’s worden aangepast op de deelnemers. De tools die ik geef zijn dan ook toe gespitst om jou balans terug te krijgen. Wil jij graag 1 op 1  met mij aan jou balans werken omdat prettiger voelt voor jou.  DM of mail mij en kijken we samen naar wat past bij jou op dit moment.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: