Blog

I choose me

Durf jij voor jezelf te kiezen? Voor de nieuwe jij?
Sinds een half jaar verdiep ik mij meer in de maan en jeetje wat prachtig en interessant is zij voor ons als vrouw. Vandaag dus……..

Volle maan

De energieën van haar zijn soms fijn en begeleidend, maar er zijn ook dagen dat zij uitdagend is en mij een spiegel geeft. 
De volle maan van vandaag staat voor transformatie en loslaten wat prachtig past bij het seizoen waar we nu in leven.
De Herfst is het seizoen om naar binnen te keren en te kijken wat jij wilt houden en wat jij moet loslaten.

Hoe zie jij jouw toekomst? Waar droom jij van? Welke transformatie wil jij en wat moet jij loslaten?


Investeer in jezelf. Zet de eerste stapjes naar je droom leven. Dat begint bij mindset. Investeer in tijd voor jezelf. Luister een meditatie, wandel in de natuur om je batterij op te laden of start je dag met een yoga sessie. Helemaal ongestoord tijd voor jezelf maken.


Wil je een andere hobby? Volg een workshop, koop wat je ervoor nodig hebt en ga ervoor. Laat de beperkende gedachten van: ” Dat kost te veel geld” of ” eerst de anderen van het gezin” los. Jij bent net zo belangrijk. Investeer in jezelf.

Mindset


Je maakt jou mindset positiever door te doen wat jij leuk vind en de eerste stapjes naar jouw droomleven zet. Dat geeft jou energie en energie maakt je weerbaar en geeft rust en overzicht in je hoofd. 


Vandaag begint de Herfstchallenge en het eerste onderwerp dat ik behandel is Mindset. Het is een bewuste keuze van mij om met dit onderwerp te beginnen.


De zwaarte van de herfst die jij nu ervaart is een beperking die je zelf hebt vastgezet. De beperking van “het is elke dag donker buiten” of de beperking van “het is ook elke dag vies weer”. Want dat is niet zo. Vandaag was de temperatuur heerlijk buiten en af en toe kwam de zon ook zich even laten zien. Zo zie je dat beperkingen in je hoofd zitten. Jouw hoofd heeft allerlei uitvluchten, mindf****, om je vast te zetten.

Door meteen in het begin van de challenge met je mindset aan de slag te gaan haal ik de zwaarte er voor je af t en kun je gaan ervaren hoe mooi dit seizoen is. Waardoor jij de rest van het jaar als makkelijker kunt genieten van alles. 


De tools die ik geef zijn direct toepasbaar, wat maakt dat jij meteen verschil kunt gaan ervaren. Dit doe ik met al mijn programma’s en trajecten.


Wil jij nog mee doen aan de herfstchallenge? Dat kan, stuur mij een mail.

Gaat jouw voorkeur uit naar een One-on-one session of één van mijn andere programma’s omdat dit beter voelt? Ook dan kun je mij mailen. Dan kijken we samen wat past bij jou situatie. 


Laat los en geniet van jouw volle maan.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: