Blog

Gouden driehoek. 

Deze gouden driehoek heb ik aangeschaft tijdens mijn meest moeilijke periode in mijn leven.Had een burn out en de stekker uit mijn huwelijk getrokken. Het was tijd voor zelfliefde en balans en deze krachtige driehoek heeft mij hierin ondersteunt en doet dit nog steeds. Omdat jij hier ook veel baat bij kunt hebben deel ik graag met jou de werking.

Laat ik hun afzonderlijk werking jou uitleggen.

Bergkristal

Ze is een hele pure steen. Ze heeft het vermogen om energieën te absorberen, jou energie vast te houden en energieën te versterken. Om deze krachtige eigenschappen wordt ze vaak gebruikt in combinatie met andere edelstenen, omdat ze eigenschappen van die edelsteen weet te versterken. Je kunt haar gebruiken om negatieve energieën te verwijderen en positieve energieën te versterken. Het is een zeer krachtige steen en een perfecte healing steen. Het is het beste kristal voor energie manipulatie, communicatie & bescherming.

Amethist

Is een meditatieve en kalmerende edelsteen. Ze je biedt kalmte, balans en vredigheid op zowel emotioneel, spiritueel en fysiek vlak. Ze helpt ook je ongeduldig te bewaren en is net als Bergkristal een healing steen. Met haar prachtige paarse kleur helpt o.a. met het verwerken van persoonlijke verliezen en rouw.

Rozenkwarts

Mijn favo steen, ze wordt ook wel ‘de steen van de liefde’ genoemd.
Rozenkwarts versterkt gevoelens van liefde, geluk, genegenheid en emotioneel welzijn. Daarnaast versterkt ze liefde in relaties, maar ook zelfcompassie. Ze focust sterk op liefde geven en liefde ontvangen. Iets wat bij veel intuïtieve vrouwen uit balans is en ze verbonden met de hart chakra. Rozenkwarts biedt steun bij het verwerken van verdriet en trauma’s, openheid en behulpzaamheid.

Versterken

Samen versterken de stenen elkaar en zorgen voor een stabiele en juiste basis-energiestroom. Zet je deze gouden driehoek in een ruimte dan verminderd zij de prikkels. Zoals je ziet heb ik ze in de vorm van armbanden, dit is een bewuste keuze. Door ze dicht bij je lijf te dragen is de werking goed waarneembaar.

Waar kopen?

Mijn armbanden heb ik gekocht bij Holland & Barrett, maar ze zijn ook online te koop. Kijk, onderzoek en voel wat goed past bij jou. Ook zijn er hangers en stenen die je in ruimtes kunt plaatsen in verschillende vormen kijk welke bij jou past.

Ik wens jou veel liefde .en kracht van deze gouden driehoek.

liefs, Gea

P.S. Ik ben ervan overtuigt dat kristallen-edelstenen jou kunnen helpen in processen als burnout, persoonlijke ontwikkeling, het terug vinden van jou intuïtie of ontwikkelen van zelfcompassie. Toch ben ik mij bewust dat niet bij iedereen deze krachtige balans energie voldoende ondersteuning zal geven en dat sommige vrouwen professionele hulp nodig hebben. Mocht dit voor jou het geval zijn verwijs ik jou door.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: