Blog

Frisse start

Zo tegen het einde van het jaar gaat toch iedereen de balans opmaken. En dan bedoel ik hier geen financiële :).

Wat ging er dit jaar allemaal goed? Waar werd jij gelukkig van afgelopen jaar? Wat heb je van deze fantastische momenten geleerd? Wat ging er minder?

Wat ging er goed voor mij, waar werd ik gelukkig van in 2018? Ik maakte een start met mijn eigen bedrijf “Gea Hoeve Lifestyle”. Heb ik een facebook en instagram pagina hiervan gemaakt. Een website gemaakt. Echt zo trots op het resultaat!!! Ik heb geleerd dat je moet gaan voor je passie.

Live the life you love!!!!

Is het dan allemaal rozegeur en maneschijn bij Gea? Nou nee hoor. Ook ik heb mijn uitdagingen gehad dit jaar. Precies, je leest het goed. ik noem ze uitdagingen. Want zo zie ik ze ook. Van de uitdagingen kun je enorm veel leren. Om ze daarna te gebruiken als “stepping stone”.

Wat ga ik doen in 2019?

Zo wil ik in 2019 een e-book schrijven. De eerste tekst is al klaar!!. Ga ik nieuwe trainingen ontwikkelen. Dus zoals je ziet wordt 2019 ridiculously amazing!!!! 🙂

Hoe zit dat met jou?

Hoe “Amazing” wordt 2019 voor jouw?

Welke frisse start wil jij maken in 2019 ? Misschien loop je al een poosje met de gedachte om je levensstijl om te gooien? Wil je bewust leven? Wil je meer energie? Een positieve mindset creëren. Maar waar moet je beginnen?Neem je zelf het heft in handen?

In januari 2019 kom ik met een nieuwe training. In 6 weken gaan we aan de slag met bewust leven en positieve mindset. De training heet dan ook “FRISSE START“en de startdatum is 21 januari 2019. Ik gaan werken met video-opnames om je zo goed te begeleiden. Uiteraard zullen er ook gezonde recepten ( heerlijke snelle ontbijt ideeën voor meer energie) en mindsetquotes (Wat wil ik ?) in het programma zitten. Maar ook jouw inbreng is van belang. Zo wordt het een training die op jouw is gericht. Dus loop jij gedurende de 6 weken tegen een “uitdaging”aan. Meldt het en ik verwerk het in het programma. Ik wil jouw helpen die FRISSE START te maken.

Ben je nieuwsgierig en wil je info over deze training? Stuur mij dan een email. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op met jou om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Gea Hoeve Lifestyle
Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: