Blog

Frisse Start Training!!!


Zelf ben ik niet van goede voornemens. Ik zie te vaak om mij heen dat voornemens na een korte tijd al weer verdwenen zijn als sneeuw voor de zon.

Het is veel beter kleine stapjes te zetten.

Doelen stellen die haalbaar zijn!!!!!!

Bijvoorbeeld als ik naar mijzelf kijk…. Ik nam ‘s avonds nog wel eens een paar glazen cola, maar wou daar vanaf. “Het is ongezond Gea”, zei er een stemmetje in mijn achterhoofd. Toch als ik op de bank zat en het een uur of 21.00u is was had ik zin in cola. Dan kwam toch gauw cola in. Tot een paar weken terug…… Ik dacht Gea dit moet stoppen!!!!. Maar hoe? Dat was de grote vraag. Ik dacht als ik nu 2 dagen thee drink? Koude thee… Zo gezegd, zo gedaan. De ene keer maak ik zoethoutthee de andere keer maak ik de ontzuringthee en laat dit koud worden. Het moeten wel kruidentheeën zijn voor mij, andere lust ik het niet. Inmiddels drink ik elke avond koude thee. Dus het bevalt mij echt super goed!!!! Nog even verder onderzoeken welke smaken ik nog meer lekker vind. (Voor de variatie…haha.)

Door deze kleine stappen heb ik mijn doel bereikt……….. Geen frisdrank meer!!

Een onderdeel van bewust leven. Want dat vind ik belangrijk.

Ook jij kunt bewust gaan leven. In kleine stapjes, zoals ik al aan gaf. Die kleine stapjes zullen geïntergreerd worden in je leven en zo heb jij onbewust een nieuwe lifestyle (levenststijl) gecreeërd. YES!!!! Die kleine stapjes zitten in verandering van voeding, maar ook in andere kijk op dingen. Je mindset. Je gaat je daardoor fitter voelen, meer energie krijgen en zit lekkerder in je vel. Je vind dit alles in mijn nieuwe training………….

FRISSE START !!!!!!!!!!

In 6 weken gaan we aan de slag met bewust leven en een positieve mindset. Deze zijn mijnsinziens onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Wanneer starten we?

De startdatum is 21 januari 2019 !!!

Wat krijg je?

Ik gaan werken met video-opnames om je zo goed te begeleiden. Dagelijks zullen er gezonde recepten ( bijv. heerlijke snelle ontbijt ideeën voor meer energie) en mindsetquotes (Wat wil ik ?) in het programma zitten. Maar ook jouw inbreng is van belang. Zo wordt het een training die op jouw is gericht. Dus loop jij gedurende de 6 weken tegen een “uitdaging”aan. Meldt ze en ik verwerk het in het programma. Ik wil jouw helpen die FRISSE START te maken.

Doe je mee??!!
Meldt je dan voor 20 januari 2019 aan. De kunt dit doen door mij een mail te sturen. Normaal is jouw investering € 500.–. Wanneer jij je aanmeldt voor 20 januari betaal je slechts €300.– (excl BTW). Je kunt dit in 1x betalen of 2x €155,–( excl BTW)

Ben je nieuwsgierig en wil je nog wat meer info over deze training? Stuur mij dan een email. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met jou op om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: