Blog

Do you accept?

Van de week had ik het, in een post op instagram over planning. Hoe een realistische planning jou kan helpen in je dagelijkse leven.


Deze week liet mij zien hoe snel ook een realistische planning omgegooid kan worden en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.


Acceptatie is het key woord hierin.


Geveld door een hormonale migraine aanval maakt dat ik 2 dagen plat moest en alleen en totaal naar mijn lichaam moet luisteren.


Het verleden heeft mij geleerd dit ook te doen. Vroeger dacht ik: “Dit komt nu niet gelegen, ik vecht er wel tegen. Even een pijnstiller en klaar”. Doorgaan met leven.Het gevolg was, natuurlijk, dat ik het later moest bezuren en ik langer in en met de nasleep van de migraine zat.


Als ik haar nu op voel komen zijn mijn gedachten:” Oke, ik had jou niet verwacht. Even kijken hoe erg het wordt. Kan ik gewoon door met mijn leven of vraagt het om helemaal stil te staan en welke actie moet ik dan ondernemen?

Van de week was het dus goed mis. Dan baal ik uiteraard even, maar accepteer dat het zo is. Ik bel afspraken af en ga lekker op bed, gordijnen dicht en let it be.

Zo werkt het….
Zo werkt het ook met een burn out. Neem de dag zoals zij komt. Accepteer dat je een burn out hebt. Dat is het key woord naar herstel.
Je hebt haar niet voor je hele leven, I know what I’m talking about. Zodra jij haar accepteert en gaat investeren in jezelf kom je eruit.


Investeer in tijd voor jezelf, liefde voor jezelf, acceptatie van jezelf. Dit allemaal in het tempo van jou lichaam.
De burn out brengt jou een ander leven, een leven dichterbij jezelf. Des te eerder jij dat mooie leven accepteert, des eerder kun je van haar genieten, plezier hebben en van houden. 


Live the life you love. 

Mijn lijfspreuk die als een rode draad door mijn programma’s loopt. Omdat ik weet dat het DE manier is om een leven te leven zonder burn out en welke dichtbij jezelf is en blijft.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: