Blog

Be kind to yourself

Jij bent in een burn out geraakt doordat jij je grenzen niet aangaf, deze niet bewaakte en geen compassie hebt voor jezelf .

Jij bent jaren niet lief geweest voor jezelf.

Heb jij deze signalen ook genegeerd?

Je hebt jaren signalen genegeerd, signalen als:

* Onzekerheid

* Laag zelfbeeld

* Geen zelfcompassie

* Opgejaagd gevoel

* Prikkelbaar

* Concentratieproblemen

* Angst – en/of paniekklachten

Maar denk ook eens aan :

* last van migraine,

* last van lage rugpijn,

* last van je darmen.

Hier wordt door het lichaam veel stress opgeslagen, wat dus weer verschillende klachten kan veroorzaken en je lichaam is wel één geheel.

Ik merkt steeds weer bij mijn klanten, dat zij het moeilijk vinden om lief te zijn voor zichzelf. Ze staan altijd klaar voor een andere, geven veel en vergeten zichzelf hierbij helemaal. Waardoor het herstel wordt bemoeilijkt. Je blijft maar moe, je blijft maar angst aanvallen hebben.

Komt jou dat bekend voor?

Het is zo enorm belangrijk voor je herstel om jezelf te accepteren zoals je bent, je vriendelijk bent voor jezelf, heb begrip voor je fouten of tegenslagen in plaats van ze te veroordelen. Iedereen, ook ik, lopen tegen de dingen des levens aan. Hoe meer je hart openstelt voor de realiteit, in plaats van er tegen te vechten, des te meer zul je in staat zijn zelfliefde te voelen voor jezelf en je medemens.

Is dit makkelijk, hel no, i know all about it. Maar als je het proces in gaat komt er een prachtig, krachtiger persoon weer uit. Ik heb weet het uit eigen ervaring en heb het al meerder malen meegemaakt in mijn andere programma’s.

Tijd voor een apart programma

In mijn andere programma’s is dit programma één onderdeel, maar ik merkte dat het tijd werd om hier een apart programma van te maken.

Het is een super tof 30-dagen online programma geworden. In dit programma reik ik je inzichten en prachtige hulpmiddelen waardoor je obstakels gaat zien die jouw persoonlijke groei in de weg staan.

Via deze link kom je bij het programma en lees je alle details over het programma. Tijdelijk krijg je als bonus een prachtig kaartenset “Denk positief” bij. In deze set zitten 52 prachtige inspirerende kaarten die jou ondersteunen een positief zelfbeeld te creëren.

Doe je mee?

Heb je interesse in het programma, maar heb je misschien nog vragen? Laat het mij weten, ik denk graag me je mee.

Enjoy your week.

Facebookby feather

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: