Aanmelden challenge

8 dagen challenge”Meer energie. Hoe krijg ik dat?”

Je herkent het vast wel. Te moe zijn om de ene voet voor de andere zetten, direct met je mond vooraan staan als iemand een opmerking maakt wat je niet past. Je hoofd is een zeef en je hebt concentratie van een doperwt.

Kortom je kunt wel wat energie gebruiken.

In deze 8 dagen challenge wil ik je laten zien dat je zelf invloed hebt op je energielevel en je met simpel te implementeren tools je energielevel kunt verhogen.

Mijn energie tijdens burn out was op een dramatisch laag niveau. Doodmoe, prikkelbaar, totaal mezelf niet. Ik was natuurlijk al tijden over mijn grens gegaan, dus niet zo vreemd.

In de beginfase van de burn out zat ik in een vlucht-/vecht fase. Ik wou zo snel mogelijk mijn energie weer terug hebben, wou zo snel mogelijk weer aan het werk. Dat alleen zat in mijn hoofd. Daarnaast heb je nog te maken met een bedrijfsarts en werkgever die je ook zo spoedig mogelijk weer aan het werk willen hebben. Dus weer een schep stress er boven op. Ik had het gevoel steeds verder te zakken. De regie over mijn lichaam totaal kwijt te zijn. Dat voelde zo naar . Je hoofd wil het ene maar je lichaam is het daar totaal niet mee eens en gooit de rem erop.

Dat was voor mij het punt dat ik dacht nu is het genoeg.

Bewust leven, gezond eten en bewegen daar ging ik me in verdiepen. Ik wou meer energie en deze tools hebben mij geholpen. Voor jou heb ik ze verwerkt in deze challenge.

Jij verdient het om de regie over je lijf terug te krijgen, je energie stapsgewijs te vergroten. Om zo een blijvend resultaat te creëren.

Live the life you love

In de 8 dagen ga je aan de slag met de volgende thema’s

Stress verminderen

Grenzen stellen

Positieve Mindset

Gezond eten

Elke dag ontvang je een prachtige module als een audio/video of een PDF bestand. Voor het gemak heb ik de recepten in een PDF bestand, alle andere contents zijn audio/video.

Gedurende de dagen zul je ook met vragen komen. Daarom heb ik speciaal voor jou op een Q&A gepland in het midden van de challenge. Natuurlijk kun je mij altijd mailen als je met vragen zit. Ik ben er voor je om je te helpen met deze vraagstukken, zodat je weer verder kunt je weg vervolgen naar jouw droomleven.

Bewust leven

Gezond leven

Droom leven

Stap in je nieuwe leven met meer energie, beter concentratie en focus op jouw droomleven. Ben je er klaar voor?

https://www.geahoevelifestyle.nl/aanmelden-challenge/

#8daagsechallenge

#meerenergie